Alla hjärtans dag present 2023

Alla hjärtans dag är kärlekens dag, men den behöver inte bara delas med din partner. Den 14 februari är den perfekta tiden att visa många viktiga människor att du uppskattar dem, från vänner till föräldrar och till och med dina barn och husdjur. Även om den här guiden innehåller massor av lämpliga alternativ för ditt livs kärlek, har vi också täckt nästan alla andra som kan vara på din Alla hjärtans dag-inköpslista i år.

Alla hjärtans dag present för flickvän

Om du är en av de lyckliga som har en flickvän att dela denna speciella dag med, planerar du förmodligen den perfekta dejten.

Du har redan bokat bord på er favoritrestaurang, valt den perfekta outfiten och har till och med köpt hennes favoritblommor. Men vad sägs om en present? Det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa och vad som uppskattas. Även om ni har varit tillsammans i många år.

Nedan hittar du en utvald lista över de bästa Alla hjärtans dag-presenterna till flickvänner. Vi ger dig några tips på vad som brukar uppskattas.

Ge bort parfym på alla hjärtans dag

Romantisk chokladask på alla hjärtans dag

Choklad är alltid något som funkar och är uppskattat som present. Varför inte köpa en bukett blommor och på alla hjärtans dag och överaska någon du tycker om.

Blommor och choklad är en klassisk Alla Hjärtan Dag present som aldrig går ur tiden. Ge bort en bukett med deras favoritblommor eller en samling exklusiva chokladbitar. För att göra presenten mer personlig, tillför en personlig hälsning eller en bok med er gemensamma minnen.

Resa

Ge bort en minnesvärd upplevelse i form av en weekendresa eller en längre semester. Det kan vara en destination ni har pratat om att besöka tillsammans, eller en plats med erfarenheter ni vill dela.

Personliga gåvor

Ge bort en present som är personlig och unik, som ett fotografi på er tillsammans eller ett smycke med era namn ingraverade. En annan idé är en målning eller teckning av er favoritplats eller minne tillsammans.

Kreativa aktiviteter

Ge bort en aktivitet ni kan göra tillsammans, som en kväll på en escape room eller en konstkurs. Dessa typer av upplevelser ger er möjlighet att tillbringa kvalitetstid tillsammans och skapa nya minnen.